Banketų meniu

Švenčių ir banketų patiekalų pasirinkimo įvairovė. Veganams ir vegetarams, netoleruojantiems tam tikrų produktų svečiams siūlome atskirą meniu. Mėgaukitės švente ir laiku su artimiausiais žmonėmis, o mes pasirūpinsime vaišėmis! Žemiau pateikiame meniu pasiūlymus – 3 variantus (40, 50 ir 65 eurų paketai):

 

1. MENIU PASIŪLYMAS | 40 Eur / asm.

 

Karštieji patiekalai (pasirinktinai)

  1. Vištienos kepsnys su įdaru pasirinktinai: saulėje džiovinti pomidorai ir sūris, špinatų lapeliai ir sūris
  2. Vyne marinuotos kiaulienos sprandinės kepsnys
  3. Lašišos kepsnys

Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, virti baltieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas

Karštos, garuose ruoštos daržovės

Priderintas padažas

 

Šaltieji patiekalai

  1. Silkė su slyvomis, paprikomis ir feta sūriu
  2. Silkė su porais ir gruzdintais pievagrybiais
  3. Sterko vyniotinis su pistacijų riešutais
  4. Pesto padažas
  5. Krevetės ir alyvuogės (marinuotos specialiame restorano ruoštame marinate)
  6. Kepta jūros lydeka plakinyje
  7. Kornišoninis padažas
  8. Virtas liežuvis, patiekiamas su kepto obuolio puselės ir karamelizuotais svogūnais
  9. Gruzdintos vištienos lazdelės su riešutų drožlėmis
  10. Traškios vištienos lazdelės
  11. Česnakinis padažas
  12. Vištienos suktinis su džiovintomis spanguolėmis
  13. Vyne virtos kriaušės, skanintos maskarponės sūrio aptepėle
  14. Žemoje tempertūroje keptas kiaulienos kumpis su odele, smaigstytas česnakais ir alyvuogėmis. Patiekama su žemoje temperatūroje keptais vyšniniais pomidorais ir gruzdintomis kumpio juostelėmis
  15. Restorano išskirtinių, gaminamų vietoje, vyniotinių rinkinys: kiaulienos su saulėje džiovintais pomidorais, kiaulienos sprandinės, kiaulienos šoninės.

Salotos. Mišrainės

16. Brokolių salotos su džiovintomis spanguolėmis

17. Salotos su mangais ir vytintu kumpiu

18. Šviežių lapelių salotos su keptais lašišos gabalėliais

19. Įvairių šviežių ir marinuotų daržovių rinkinys

Užkandžiai prie vyno/alaus

20. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai

21. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu

22. Vytintos dešrelės

23. Aštri ausų užkanda (gaminama restorane)

24. Pikantiški krekeriai (gaminama restorane)

25. Mini užkandiniai pyragėliai su karšto rūkymo šonine

Saldumynai. Desertai. Vaisiai

26. Desertas panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis

27. Įvairių skonių pyragaičiai (gaminami restorane)

28. Stalo vanduo

Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.

Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.

 

 

2. MENIU PASIŪLYMAS | 50 Eur / asm.

 

Karštieji patiekalai (pasirinktinai)

1. Kukurūzinio viščiuko supreme kepsnys, paskanintas brie sūriu ir juoduoju kumpiu

  1. Keptas kalakutienos suktinukas, įdarytas mocarela sūriu ir špinatų lapeliai
  2. Lėtai troškinti jautienos žandai
  3. Antienos šlaunelės confit
  4. Oto kepsnys

 

Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, keptos saldžiosios bulvės, virti baltieji ar raudonieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas

Karštos, garuose ruoštos daržovės

Priderintas padažas

 

 

Šaltieji patiekalai

  1. Silkės suktinukai su gruzdintais pievagrybiais ir porais
  2. Silkė su keptais burokėliais, džiovintomis spanguolėmis, mirkytomis brendyje
  3. Parmezano sūrio krepšelyje marinuotos krevetės, kalmarų žiedai austrių padaže, marinuotos alyvuogės
  4. Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su sūdyta lašiša ir marinuotomis alyvuogėmis
  5. Kepti sterko gabalėliai su prieskoniais
  6. Špinatų padažas
  7. Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus ir garstyčių padažu
  8. Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
  9. Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
  10. Lašišos karpačio

Salotos. Mišrainės

11. Salotos su keptais vištienos gabalėliais

12. Salotos su datulėmis, feta ir pistacijomis stiklo indeliuose

13. Šviežių lapelių salotos su saulėje džiovintai pomidorais

14. Įvairių šviežių ir marinuotų daržovių rinkinys

Užkandžiai prie vyno/alaus

15. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai

16. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkinys

17. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu

18. Kepti svogūnų žiedai, sūrio spurgytės

19. Trapios mini lazdelės su sūriu

20. Gruzdintas juodasis kumpis

Saldumynai. Desertai. Vaisiai

21. Desertai taurėse: panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis, sluoksniuoti kreminiai desertai

22. Įvairūs kreminiai pyragaičiai (gaminami restorane)

23. Įvairūs sezoniniai vaisiai / uogos

24. Stalo vanduo

Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.

Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.

 

 

3.  MENIU PASIŪLYMAS | 65 Eur / asm.

 

Šaltasis užkandis

  1. Tuno tartaras su mangais, jūros dumbliais, sūdyta lašiša, ajolio padažu ir krienų ikriukais

Karštieji patiekalai (pasirinktinai)

  1. Riebžuvės kepsnys, įdarytas kapario uogomis bei saulėje džiovintais pomidorais, apgaubtais mocarela sūriu
  2. Veršienos nugarinė, kepta žemoje temperatūroje
  3. Kepta ėrienos nugarinė su šonkauliuku, paskaninta mėta ir grūstais pipirais
  4. Keptas antienos krūtinėlės kepsnys

Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, keptos saldžiosios bulvės, virti baltieji ar raudonieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas

Karštos, garuose ruoštos daržovės

Priderintas padažas

 

Šaltieji patiekalai

  1. Marinuotos krevetės, keptos krevetės, kalmarų žiedai, marinuotos alyvuogės
  2. Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su marinuotais šparagais ir žaliųjų žirnelių padažu
  3. Sterko vyniotinis su pistacijų riešutais
  4. Pesto padažas (gaminamas restorane)
  5. Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus – garstyčių padažu
  6. Keptas antienos suktinis su anakardžių riešutais, patiektas su keptomis kriaušėmis, marinuotomis obuolių sultyse ir cinamone
  7. Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
  8. Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
  9.  Jautienos karpačio

Salotos ir užkandžiai taurėse

10. Salotų lapeliai su avokadu, keptų krevečių iešmukas su alyvuogių aliejumi bei apelsinų balzamiko užpilu

11. Salotų lapelių, vyšninių pomidorų ir mocarela sūrio rutuliukų salotos, skanintos alyvuogių ir citrinų užpilu

12. Salotos su vytinto kumpio rožele, garstyčių ir medaus užpilu

13. Šviežios daržovės, skanintos prieskoninių žolelių, citrinos, ypač tyro alyvuogių aliejaus užpilu

Užkandžiai prie vyno, alaus

14. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai

15. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkiniai

16. Kepti svogūnų žiedai

17. Trapios pilno grūdo lazdelės, pikantiški krekeriai su džiovintų pomidorų aptepėle

18. Keptos sūrio spurgytės

19. Keptos krevetės tešloje

20. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu

Saldumynai. desertai. Vasiai

21. Desertai taurėse: panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis, sluoksniuoti kreminiai desertai

22. Įvairūs kreminiai pyragaičiai (gaminami restorane)

23. Įvairūs sezoniniai vaisiai / uogos

24. Stalo vanduo

Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.

Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.

___