Švenčių ir banketų patiekalų pasirinkimo įvairovė. Veganams ir vegetarams, netoleruojantiems tam tikrų produktų svečiams siūlome atskirą meniu. Mėgaukitės švente ir laiku su artimiausiais žmonėmis, o mes pasirūpinsime vaišėmis! Žemiau pateikiame meniu pasiūlymus – 3 variantus (40, 50 ir 65 eurų paketai):
1. MENIU PASIŪLYMAS | 40 Eur / asm.
Karštieji patiekalai (pasirinktinai)
- Vištienos kepsnys su įdaru pasirinktinai: saulėje džiovinti pomidorai ir sūris, špinatų lapeliai ir sūris
- Vyne marinuotos kiaulienos sprandinės kepsnys
- Lašišos kepsnys
Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, virti baltieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas
Karštos, garuose ruoštos daržovės
Priderintas padažas
Šaltieji patiekalai
- Silkė su slyvomis, paprikomis ir feta sūriu
- Silkė su porais ir gruzdintais pievagrybiais
- Sterko vyniotinis su pistacijų riešutais
- Pesto padažas
- Krevetės ir alyvuogės (marinuotos specialiame restorano ruoštame marinate)
- Kepta jūros lydeka plakinyje
- Kornišoninis padažas
- Virtas liežuvis, patiekiamas su kepto obuolio puselės ir karamelizuotais svogūnais
- Gruzdintos vištienos lazdelės su riešutų drožlėmis
- Traškios vištienos lazdelės
- Česnakinis padažas
- Vištienos suktinis su džiovintomis spanguolėmis
- Vyne virtos kriaušės, skanintos maskarponės sūrio aptepėle
- Žemoje tempertūroje keptas kiaulienos kumpis su odele, smaigstytas česnakais ir alyvuogėmis. Patiekama su žemoje temperatūroje keptais vyšniniais pomidorais ir gruzdintomis kumpio juostelėmis
- Restorano išskirtinių, gaminamų vietoje, vyniotinių rinkinys: kiaulienos su saulėje džiovintais pomidorais, kiaulienos sprandinės, kiaulienos šoninės.
Salotos. Mišrainės
16. Brokolių salotos su džiovintomis spanguolėmis
17. Salotos su mangais ir vytintu kumpiu
18. Šviežių lapelių salotos su keptais lašišos gabalėliais
19. Įvairių šviežių ir marinuotų daržovių rinkinys
Užkandžiai prie vyno/alaus
20. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai
21. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu
22. Vytintos dešrelės
23. Aštri ausų užkanda (gaminama restorane)
24. Pikantiški krekeriai (gaminama restorane)
25. Mini užkandiniai pyragėliai su karšto rūkymo šonine
Saldumynai. Desertai. Vaisiai
26. Desertas panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis
27. Įvairių skonių pyragaičiai (gaminami restorane)
28. Stalo vanduo
Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.
Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.
2. MENIU PASIŪLYMAS | 50 Eur / asm.
Karštieji patiekalai (pasirinktinai)
1. Kukurūzinio viščiuko supreme kepsnys, paskanintas brie sūriu ir juoduoju kumpiu
- Keptas kalakutienos suktinukas, įdarytas mocarela sūriu ir špinatų lapeliai
- Lėtai troškinti jautienos žandai
- Antienos šlaunelės confit
- Oto kepsnys
Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, keptos saldžiosios bulvės, virti baltieji ar raudonieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas
Karštos, garuose ruoštos daržovės
Priderintas padažas
Šaltieji patiekalai
- Silkės suktinukai su gruzdintais pievagrybiais ir porais
- Silkė su keptais burokėliais, džiovintomis spanguolėmis, mirkytomis brendyje
- Parmezano sūrio krepšelyje marinuotos krevetės, kalmarų žiedai austrių padaže, marinuotos alyvuogės
- Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su sūdyta lašiša ir marinuotomis alyvuogėmis
- Kepti sterko gabalėliai su prieskoniais
- Špinatų padažas
- Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus ir garstyčių padažu
- Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
- Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
- Lašišos karpačio
Salotos. Mišrainės
11. Salotos su keptais vištienos gabalėliais
12. Salotos su datulėmis, feta ir pistacijomis stiklo indeliuose
13. Šviežių lapelių salotos su saulėje džiovintai pomidorais
14. Įvairių šviežių ir marinuotų daržovių rinkinys
Užkandžiai prie vyno/alaus
15. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai
16. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkinys
17. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu
18. Kepti svogūnų žiedai, sūrio spurgytės
19. Trapios mini lazdelės su sūriu
20. Gruzdintas juodasis kumpis
Saldumynai. Desertai. Vaisiai
21. Desertai taurėse: panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis, sluoksniuoti kreminiai desertai
22. Įvairūs kreminiai pyragaičiai (gaminami restorane)
23. Įvairūs sezoniniai vaisiai / uogos
24. Stalo vanduo
Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.
Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.
3. MENIU PASIŪLYMAS | 65 Eur / asm.
Šaltasis užkandis
- Tuno tartaras su mangais, jūros dumbliais, sūdyta lašiša, ajolio padažu ir krienų ikriukais
Karštieji patiekalai (pasirinktinai)
- Riebžuvės kepsnys, įdarytas kapario uogomis bei saulėje džiovintais pomidorais, apgaubtais mocarela sūriu
- Veršienos nugarinė, kepta žemoje temperatūroje
- Kepta ėrienos nugarinė su šonkauliuku, paskaninta mėta ir grūstais pipirais
- Keptas antienos krūtinėlės kepsnys
Garnyras pasirinktinai: keptų bulvių skiltelės, bulvių-daržovių piurė, keptos saldžiosios bulvės, virti baltieji ar raudonieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas
Karštos, garuose ruoštos daržovės
Priderintas padažas
Šaltieji patiekalai
- Marinuotos krevetės, keptos krevetės, kalmarų žiedai, marinuotos alyvuogės
- Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su marinuotais šparagais ir žaliųjų žirnelių padažu
- Sterko vyniotinis su pistacijų riešutais
- Pesto padažas (gaminamas restorane)
- Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus – garstyčių padažu
- Keptas antienos suktinis su anakardžių riešutais, patiektas su keptomis kriaušėmis, marinuotomis obuolių sultyse ir cinamone
- Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
- Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
- Jautienos karpačio
Salotos ir užkandžiai taurėse
10. Salotų lapeliai su avokadu, keptų krevečių iešmukas su alyvuogių aliejumi bei apelsinų balzamiko užpilu
11. Salotų lapelių, vyšninių pomidorų ir mocarela sūrio rutuliukų salotos, skanintos alyvuogių ir citrinų užpilu
12. Salotos su vytinto kumpio rožele, garstyčių ir medaus užpilu
13. Šviežios daržovės, skanintos prieskoninių žolelių, citrinos, ypač tyro alyvuogių aliejaus užpilu
Užkandžiai prie vyno, alaus
14. Įvairūs vieno kąsnio užkandžiai
15. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkiniai
16. Kepti svogūnų žiedai
17. Trapios pilno grūdo lazdelės, pikantiški krekeriai su džiovintų pomidorų aptepėle
18. Keptos sūrio spurgytės
19. Keptos krevetės tešloje
20. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu
Saldumynai. desertai. Vasiai
21. Desertai taurėse: panakota su vaisių / uogų tyre ir sezono uogomis, sluoksniuoti kreminiai desertai
22. Įvairūs kreminiai pyragaičiai (gaminami restorane)
23. Įvairūs sezoniniai vaisiai / uogos
24. Stalo vanduo
Papildomai. Įvairių skonių proginiai tortai su individualia puošyba. Kilogramo kaina 35 Eur.
Pastaba. Kava, arbata, vaisvandeniai į banketinio meniu kainą neįskaičiuoti.
___