Banketų meniu

Siūlome platų įvairių švenčių ir banketų patiekalų pasirinkimą. Jei tarp jūsų svečių yra alergiškų žmonių, vegetarų, veganų, jiems sukursime ir pasiūlysime atskirą meniu. Mėgaukitės švente ir laiku su artimiausiais žmonėmis, o mes pasirūpinsime visomis vaišėmis! Žemiau pateikiame meniu pasiūlymus – 3 variantus (40, 50 ir 65 eurų paketai):

 

1. MENIU PASIŪLYMAS | 40 Eur / asm.

 

Karštieji patiekalai

1. Vištienos kepsnys su įdaru (Įdaras pasirinktinai: saulėje džiovintų pomidorų, špinatų lapelių arba pievagrybių)   |  Karštos, garuose ruoštos daržovės: cukinijos, brokoliai, morkytės, moliūgas, šparaginės pupelės   |  Garnyras pasirinktinai: kepti bulvių ruoželiai, virti baltieji ryžiai arba virtas perlinis kuskusas   |  Padažas

2. Vyne marinuotos kiaulienos sprandinės kepsnys   |  Ant grotelių keptos daržovės: paprikos, cukinijos, morkytės   |  Garnyras pasirinktinai: sūriais įdaryta bulvė, virtos skrudintos bulvytės arba bulvių piurė

3. Lašišos kepsnys   |  Karštos, garuose ruoštos daržovės: cukinijos, brokoliai, morkytės, moliūgas, šparaginės pupelės   |  Garnyras pasirinktinai: virti baltieji ryžiai, virtas perlinis kuskusas arba bulvių – salierų piurė   |   Padažas

 

Šaltieji patiekalai

  1. Silkė su slyvomis, paprikomis ir feta sūriu
  2. Silkė su porais ir gruzdintais pievagrybiais
  3. Baklažano suktinukai su „Vasario“ firminėmis salotomis
  4. Pesto (restorano gaminamas vietoje) padažas
  5. Sūrio, lašišos, špinatų vyniotinis
  6. Krevetės ir alyvuogės, marinuotos specialiame restorano ruoštame marinate
  7. Kepta jūros lydeka plakinyje
  8. Kepta jūros lydeka, skaninta sezamo sėklomis
  9. Restorano gamintas švelnusis kornišoninis padažas
  10. Vištienos paštetas su mangais, vyno drebučiu, patiektu ant mini skrebučio
  11. Virtas liežuvis
  12. Restorano gamintas ypatingasis špinatų padažas
  13. Gruzdintos vištienos lazdelės su riešutų drožlėmis
  14. Traškios vištienos lazdelės
  15. Restorano gamintas aštrusis česnakinis padažas
  16. Skrebutis su vištienos parfė
  17. Vištienos suktinis su džiovintomis spanguolėmis
  18. Vyne virtos kriaušės, skanintos maskarponės sūrio aptepėle
  19. Keptas (žemoje temperatūroje) kiaulienos kumpis su odele, smaigstytas česnakais ir alyvuogėmis. Patiekama su keptais (žemoje temperatūroje) vyšniniais pomidorais ir gruzdintomis kumpio juostelėmis
  20. Vyniotinių (restorano gaminamų vietoje) asorti: kiaulienos su saulėje džiovintais pomidorais, kiaulienos sprandinės, kiaulienos ypatingasis. Patiekiama su įdarytomis mini paprikomis ir mėlynuoju sūriu

Salotos. Mišrainės

  1. Brokolių salotos su džiovintomis spanguolėmis
  2. Salotos su saulėje džiovintais pomidorais
  3. Kaliaropių ir agurkų gaiviosios salotos
  4. Įvairių marinuotų daržovių rinkinys

Saldumynai. Desertai. Vaisiai

  1. Desertas panakota su aviečių tyre ir sezono uogomis
  2. Pyragaičiai (restorano gaminami vietoje): braškiniai ir rafaela
  3. Įvairūs sezoniniai vaisiai

Užkandžiai prie vyno/alaus

  1. Trinti mangai su krevete tešloje ir salotų lapeliais, patiekiami stiklinaitėje
  2. Sūrio, špinatų, pistacijų aptepėlė, patiekiama krepšelyje
  3. Vytinto kumpio ir karamelizuotų svogūnų užkandėlė, patiekiama indelyje
  4. Sūrių vėrinukai: kietasis ir brie sūriai, alyvuogės, salotos ir vyšniniai pomidorai
  5. Kepta duona su česnaku
  6. Vytintos dešrelės
  7. Aštri ausų užkanda (restorano gaminama vietoje)

 

2. MENIU PASIŪLYMAS | 50 Eur / asm.

 

Karštieji patiekalai

1. Kukurūzinio viščiuko supreme kepsnys, lakuotas granatų glajumi, paskanintas brie sūriu ir juoduoju kumpiu   |  Garuose ruoštos ir skanintos špinatų lapeliais karštos daržovės: mažosios morkytės, šparagai, sviestinis moliūgas   |   Bulvių – salierų kremas

arba

2. Keptas kalakutienos suktinukas, įdarytas mocarela sūriu ir špinatų lapeliais   |   Garuose ruoštos ir skanintos špinatų lapeliais karštos daržovės: mažosios morkytės, šparagai, sviestinis moliūgas   |   Saldžiųjų bulvių keptos skiltelės, skanintos rozmarinu

3. Lėtai troškinti jautienos žandai, Fua – Gra espuma   |  Garnyras pasirinkti: saldžiųjų bulvių kremas, žiedinių kopūstų gratinas arba jaunųjų bulvių confit

4. Antienos šlaunelė confit su keptu įdarytu obuoliu ir riešutų ir sūrio įdaru, patiekiama su šviežių lapelių salotomis ir vyno padažu

5. Oto kepsnys su virtu perliniu kuskusu ir prieskoniniu sviestiniu padažu  |  Keptos daržovės, patiekiamos karštos: šparagai, mažosios morkytės, brokoliai

 

Šaltieji patiekalai

  1. Silkės suktinukai su gruzdintais pievagrybiais ir porais
  2. Silkė su keptais burokėliais, džiovintomis spanguolėmis, mirkytomis brendyje
  3. Parmezano sūrio krepšelyje marinuotos krevetės, kalmarų žiedai austrių padaže, marinuotos alyvuogės
  4. Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su sūdyta lašiša, marinuota alyvuogėmis
  5. Kepti sterko gabalėliai su prieskoniais
  6. Restorano gamintas švelnusis kornišoninis padažas
  7. Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus ir garstyčių padažu
  8. Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
  9. Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
  10. Lašišos karpačio

Salotos. Mišrainės

  1. Salotos su keptais vištienos gabalėliais
  2. Šviežių lapelių salotos su saulėje džiovintais pomidorais, aliejaus užpilu
  3. Įvairių daržovių rinkinys: kepti ridikėliai, marinuotos keptos paprikos, vyšniniai pomidorai, švieži agurkai, marinuotos alyvuogės, šparagai

Saldumynai. Desertai. Vaisiai

  1. Desertai įvairių formų taurėse: panakota su trintais įvairiais vaisiais, sluoksniuoti kreminiai desertai
  2. Kreminiai pyragaičiai (restorano gaminami vietoje): mango, šokoladiniai ir braškiniai
  3. Įvairūs sezoniniai vaisiai

Užkandžiai prie vyno/alaus

  1. Keptos krevetės su pesto padažu ir salotų lapeliais, patiekiamos taurelėje
  2. Sūrio, špinatų, pistacijų aptepėlė, patiekiama krepšelyje
  3. Saulėje džiovintų pomidorų aptepėlė, patiekiama krepšelyje
  4. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkinys
  5. Kepta duona su česnaku
  6. Kepti svogūnų žiedai
  7. Trapios mini lazdelės su sūriu

 

3.  MENIU PASIŪLYMAS | 65 Eur / asm.

 

Šaltasis užkandis

  1. Lėtai keptos anties krūtinėlės salotos, šaltalankių dulksna, karamelizuota kriaušė, feta sūrio granulės

Karštieji patiekalai

2. Riebžuvės kepsnys, įdarytas kapario uogomis bei saulėje džiovintais pomidorais, apgaubtais mocarela sūriu Garuose ruoštos ir skanintos špinatų lapeliais karštos daržovės: mažosios morkytės, šparagai, sviestinis moliūgas   |   Bulvių ir morkų piurė   |   Padažas

arba

3. Sviestažuvės steikas   |   Bulvės ir kaparėlių pudra   |   Kalmarai sicilietiškai su marinuotais morkų griežinėliais

4. Veršienos nugarinė, kepta žemoje temperatūroje   |  Keptos daržovės: vyšniniai pomidorai, cukinijos lazdelės, mažosios morkytės, sviestinis moliūgas   |   Garnyras, pasirinkti: skrudintos prancūziškos bulvytės, švelni pastarnokų piurė

arba

5. Kepta ėrienos nugarinė su šonkauliuku, paskaninta mėta ir grūstais pipirais   |   Keptos morkytės, pastarnokai, šparagai ir saldžioji bulvė   |   Gaivieji salotų lapeliai

6. Keptas kalakutienos suktinukas, įdarytas mocarela sūriu ir špinatų lapeliais   |  Garuose ruoštos ir skanintos špinatų lapeliais karštos daržovės: mažosios morkytės, šparagai, sviestinis moliūgas

Saldžiųjų bulvių keptos skiltelės, skanintos rozmarinu

 

Šaltieji patiekalai

  1. Parmezano sūrio krepšelyje marinuotos krevetės, kalmarų žiedai austrių padaže, marinuotos alyvuogės
  2. Garintos atlantinės lašišos juostelės, patiektos su marinuotais šparagais ir žaliųjų žirnelių padažu
  3. Pesto padažas (restorano gaminamas vietoje)
  4. Sterko vyniotinis su pistacijų riešutais
  5. Kornišoninis padažas (restorano gamintas vietoje)
  6. Kepti ėrienos šonkauliukai, patiekti su gruzdinto juodojo kumpio juostelėmis, medaus – garstyčių padažu
  7. Keptas antienos suktinis su anakardžių riešutais, patiektas su keptomis kriaušėmis, marinuotomis obuolių sultyse ir cinamone
  8. Įdarytas kalakutienos suktinis, patiektas su keptų obuolių puselėmis, įdarytomis džiovintomis slyvomis ir feta sūriu
  9. Keptas veršienos kumpis, patiektas su vytintu kumpiu bei kaparėlių padažu
  10. Jautienos karpačio Salotos ir užkandžiai taurėse
  11. Salotų lapeliai su avokadu, keptų krevečių iešmukas su alyvuogių aliejumi bei apelsinų balzamiko užpilu
  12. Salotų lapelių, vyšninių pomidorų ir mocarela sūrio rutuliukų salotos, skanintos alyvuogių ir citrinų užpilu 13. Salotos su vytinto kumpio rožele, garstyčių ir medaus užpilu
  13. Šviežios daržovės, skanintos prieskoninių žolelių, citrinos, ypač tyro alyvuogių aliejaus užpilu Saldumynai.

 

Desertai. Vaisiai

  1. Desertai įvairių formų taurėse: panakota su trintais įvairiais vaisiais, sluoksniuoti kreminiai desertai
  2. Mango ir maskarponė sūrio pyragaičiai su šviežiomis uogomis
  3. Pyragaičiai su baltojo šokolado traškiu bei grietinėlės kremu su cukruotų juodųjų serbentų uogomis
  4. Ruby kakavos pupelių ganašas, kokosų putėsiai, aukso šilkas
  5. Įvairūs sezoniniai vaisiai Užkandžiai prie vyno, alaus
  6. Keptos krevetės su pesto padažu ir salotų lapeliais, patiekiamos taurelėje
  7. Sūrio, špinatų, pistacijų aptepėlė, patiekiama krepšelyje
  8. Saulėje džiovintų pomidorų aptepėlė, patiekiama krepšelyje
  9. Įvairių kietųjų ir puskiečių sūrių rinkiniai
  10. Kepti svogūnų žiedai
  11. Trapios mini lazdelės su žolelėmis

___