BLUE GASTRO (Respublikos g. 40, Panevėžys. STASYS MUSEUM kavinė. Tel. 0646 40362)
DIENOS PIETŪS (II – V nuo 11:00 iki 15:00)
Antradienis
Trinta pomidorų sriuba 2,50 € / porc.
Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.
Vištienos filė apkepta parmezano sūriu su virtais ryžiais ir šviežiomis salotomis 6,50 € / porc.
Grikių apkepas su grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.
Trečiadienis
Čili sriuba 2,50 € / porc.
Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.
Kiaulienos guliašas su bulvių koše ir ridikų bei agurkų salotomis 6,50 € / porc.
Žemaičių blynai su daržovių įdaru ir grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.
Ketvirtadienis
Trinta daržovių sriuba 2,50 € / porc.
Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.
Kiaulienos sprandinės kepsnys „Šmotėsis“ su virtomis apkeptomis bulvėmis,
šviežių daržovių salotomis ir BBQ padažu 6,50 € / porc.
Daržovių apkepas su grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.
Penktadienis
Burokėlių sriuba 2,50 € / porc.
Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.
Traškus vištienos kepsnys su ryžiais, šviežių daržovių salotomis ir baltu česnakiniu padažu 6,50 € / porc.
Lazanija su varške ir špinatais bei grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.
Respublikos g. 40, Panevėžys, (STASYS MUSEUM kavinė) teiraukitės dėl staliukų grupėms +370 646 40362
Kavinė dirba II-IV: 11:00 – 22:00, V-VI 11:00 – 24:00, VII 11:00 – 19:00.
Dienos pietūs itiekiami II – V 11:00 – 15:00, galima užsakyti iš anksto: +370 646 40362
Šeštadienį ir sekmadienį – vėlyvieji pusryčiai. Patiekalai gaminami vietoje ir nuolat, galima pateikti išankstinius užsakymus banketams, iškyloms. Dėl erdvės (kavinės vidaus erdvės, I-ojo aukšto lauko terasos, V-ojo aukšto lauko terasos teirautis bluegastro@vasaris.lt 0646 40362)
____________
KEPYKLA „ANT RATŲ” – MENIU DIENAI
Ar žinojote, kad pristatome „Vasaris” parduotuvės kulinarų kepyklėlės DIENOS PIETUS gamyklų, fabrikų, didelių kolektyvų darbuotojams? Užsakymai ir informacija – tel. 0648 36665 (būtina prieš tai susiderinti tiekimo laiką, numatomus porcijų kiekius ir kitas sąlygas):
____________________
Bistro kavinė „VASARIS” (PPC MOLAS) dienos pietų meniu
BALANDŽIO MĖNESIO PASIŪLYMAS: valgant karštąjį patiekalą, sriuba – tik 1 Eur
PIRMADIENIS
Mėsos ir burokėlių sriuba, 2,30 € / porc.
Kiaulienos guliašas su bulvių koše bei šviežių daržovių salotomis, 6,00 € / porc.
Kepti varškėčiai su sviesto ir grietinės padažu, 4,50 € / porc.
ANTRADIENIS
Agurkinė sriuba, 2,30 € / porc.
Virtas kiaulienos liežuvis su virtomis apkeptomis bulvėmis, baltu padažu bei morkų
su česnakais salotomis, 6,00 € / porc.
Bulviniai rageliai su mėsa bei sviesto ir grietinės padažu, 4,50 € / porc.
TREČIADIENIS
Bulvių ir pupelių sriuba, 2,30 € / porc
Vištienos pukūčiai su bulvytėmis fri bei šviežių daržovių salotomis su sviesto ir žolelių
užpilu, 6,00 € / porc.
Lietiniai blyneliai su obuoliais bei desertiniu jogurto padažu, 4,50 € / porc.
KETVIRTADIENIS
Žirnių su daržovėmis sriuba, 2,30 € / porc.
Cepelinai – tinginukai su šviežių daržovių salotomis bei baltuoju padažu, 6,00 € / porc.
Makaronai su mėsos ir sūrio padažu, 4,50 € / porc.
PENKTADIENIS
Čili sriuba su kiauliena, 2,30 € / porc.
Maltas vištienos kepsnys su bulvių kroketais bei gaiviomis špinatų salotomis
su sviesto ir žolelių užpilu, 6,00 € / porc.
Bulvių – varškės kukuliai su grietinės ir sviesto padažu, 4,50 € / porc.
Papildomai (kiekvieną darbo dieną):
Šaltibarščiai su virtomis apkeptomis bulvėmis, 4,30 € / porc.
Cezario salotos su lašiša, 6,00 € / porc.
Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Molas” teiraukitės dėl staliukų grupėms +370 647 18666
Kavinė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 11:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666
Pusryčiams vietoje nuo 8:00 val. kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava
Gaminiai gaminami vietoje ir nuolat
_________________
Restorane „VASARIS” dienos pietūs organizuojami tik su išankstiniu užsakymu, taip pat pristatomi į įmones, pasirinktas vietas
Dėl dienos pietų (išankstinių užsakymų), dienos pietų pristatymo grupei, į įmonę, pasirinktą vietą,
privačių renginių, banketų, išvažiuojamųjų renginių ar furšetų kreipkitės:
+370 603 24385, +370 648 36665, +370 671 31474
Restorane taip pat tiekiami patiekalai, gaminti pagal istorinius receptus.
Klasikinis ir istorinis meniu – čia!
_________________