NAUJAS DIENOS PIETŲ MENIU
Restoranas „VASARIS“
(Aukštaičių g. 88, Panevėžys, teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 603 24385, +370 684 69369, +370 671 31474)
Restorane dienos pietūs 11:00 – 14:00. Gyva muzika, skambant pianino garsams 12:00-13:00 val. kasdien
PIRMADIENIS
Agurkinė sriuba, 2 Eur
Vištienos suktinukas, įdarytas mocarela sūriu, džiovintais saulėje pomidorais ir baziliku, karšto rūkymo šoninė,
gruzdintos bulvės, šviežių daržovių salotos su vyšniniais pmidorais ir grietinėlės padažu, 7 Eur
ANTRADIENIS
Daržovių ir jautienos sriuba, 2 Eur
Itališki makaronai su daržovėmis, vištiena ir pievagrybių padažu, su keptais vyšniniais pomidorais,
špinatų lapeliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi, 7 Eur
TREČIADIENIS
Barščiai su pupelėmis, 2 Eur
Kiaulienos sprandinės troškinys aluje su parmezano sūriu, keptais burokėliais ir pistacijų riešutais, 7 Eur
KETVIRTADIENIS
Raugintų kopūstų sriuba su gruzdintomis bulvėmis, 2 Eur
Užkepti kiaulienos maltinukai su bešamelio padažu ir kietuoju sūriu, bulvių koše ir keptomis morkomis, 7 Eur
PENKTADIENIS
Charčio sriuba su aviena, 2 Eur
Kiaulienos nugarinė su apkeptais gruzdintais pievagrybiais, grietinėlės padažu ir sūriu,
virtos apkeptos bulvs ir šviežių kopūstų salotos, 7 Eur
KASDIEN
Cezario salotos, 5 Eur
Silkė su saldžiosiomis fri bulvėmis, grietine, marinuotais svogūnais, šviežiais pomidorais, 5 Eur
Itališki (žemoje temperatūroje ir bronzinėse formose džiovinti) makaronai su brokoliais,
keptais lašišos gabalėliais, bazilikų padažu, 6 Eur
Lazanija (su filtruotu Vezuvijaus vandeniu ir bronzinėse formose džiovinta) su mėsa ir šviežių daržovių salotomis, 6 Eur
Cepelinai su spirgučių ir grietinės padažu, 6 Eur
Bulviniai blynai su kiaulienos įdaru, sviesto ir grietinės padažu, 6 Eur
Lietiniai blyneliai su varškės įdaru, sviesto ir grietinės padažu, 5 Eur
Lietiniai blynai su bananų įdaru, toffee karamele, plakta grietinėle, biskvitiniais trupiniais, 5 Eur