Dienos pietūs ir subalansuotas meniu

 

9k=

Restoranas „VASARIS“ dienos pietų meniu:

(Aukštaičių g. 88, Panevėžys, teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 603 24385, +370 648 36665, +370 684 69369, +370 671 31474)
Restorane dienos pietūs 11:00 – 14:00, sriuba – 2 Eur, karštasis patiekalas – 7 Eur

PIRMADIENIS

Bulvių ir pupelių sriuba | Kiaulienos nugarinės kepsnys, apkeptas pievagrybiais, apkeptos bulvės ir šviežių kopūstų salotos

ANTRADIENIS

Kukurūzų sriuba | Kiaulienos plovas su ridikėlių ir agurkų salotomis

TREČIADIENIS

Mėsos ir ryžių sriuba | Traškus vištienos kepsnys, bulvių piurė, šviežių daržovių salotos ir baltasis česnakinis padažas

KETVIRTADIENIS

Burokėlių sriuba | Jūros lydekos kepsnys su lęšiais, marinuotais burokėliais ir lenkišku padažu

PENKTADIENIS

Sriuba su Pekino kopūstais | Vištienos šašlykas, ryžiai, morkų ir kaliaropių salotos, marinuoti svogūnai, pomidorų padažas

KASDIEN

Salotos su tunu ir mocarela sūriu, 6 Eur

Silkė su karštomis bulvėmis, marinuotais svogūnais, pomidorais ir grietine,  5 Eur

Cepelinai su spirgučių ir grietinės padažu, 6 Eur

Bulviniai blynai su mėsos įdaru bei sviesto ir grietinės padažu,  6 Eur

Lazanija su varške ir špinatais bei sviesto ir grietinės padažu, 6 eur

Itališki makaronai su brokoliais, kietuoju sūriu, keptais lašišos gabalėliais, bazilikų padažu, 6 eur

Miežiniai maltiniai su garuose ruoštomis daržovėmis, 7 Eur

Morkų ir varškės apkepas su graikišku jogurtu ir trintų mangų tyre, 5 Eur

Lietiniai blyneliai su obuolių įdaru, graikiško jogurto ir mangų padažu, 5 Eur

Šaltibarščiai su bulvėmis fri, 3 Eur

Žiedinio kopūsto didkepsnis su pupelių piurė ir čimičiuri padažu, 7 Eur

 

   9k=

Kavinės „VASARIS“ dienos pietų meniu:

(Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Babilonas“ teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 647 18666)
      Kavinė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 8:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666)
Pusryčiams vietoje nuo 8:00 val. kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava

Gaminiai gaminami vietoje ir nuolat

   

   PATIEKALAI (kavinukė)     

Dienos sriuba (klausti pardavėjos), 2 Eur

Tikrasis naminis vištienos sultinys, 3,5 Eur

Lietiniai blyneliai su varške, 1,5 Eur

Lietiniai blynai su mėsa, 1,5 Eur

Lietiniai blynai su fermentiniu sūriu, 1,5 Eur

Lietiniai blynai su dešrele ir sūriu, 1,5 Eur

Panevėžietiški blyneliai, 1,5 Eur

Kepti varškėčiai, 1,5 Eur

Kepti žemaičių blynai su mėsos įdaru, 1,5 Eur

Kepti žemaičių blynai su daržovių įdarų, 1,5 Eur

Cepelinai su mėsa, 2 Eur

Bulviniai blynai (2 vnt po 100g), 2 Eur

Kėdainių blynai, 2 Eur

Bulviniai blynai su varškės įdaru, 2 Eur

Švilpikai, 3 Eur

Bulvių plokštainis, 3 Eur

Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su mėsa,  4 Eur

Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su varške ir špinatais, 4 Eur

Varškės, morkų apkepas, 4 Eur

Grikių apkepas su sūriu ir morkomis, 4 Eur

Traški vištiena, 4 Eur

ALUDĖS kepsniai (bulvių tešla, įdaryta smulkinta mėsa  ir prieskoninėmis žolelėmis), 4 Eur

Čeburekai su mėsa, 2,20 Eur

Čeburekai su grybais, 2,20 Eur

Čeburekai su daržovėmis, 2,20 Eur

Čeburekai su dešrele ir sūriu, 2,20 Eur

                               

          PADAŽAI (prie patiekalų)  

Grietinė, 0,8 Eur

Sviesto ir grietinės, 0,8 Eur

Pomidorų padažas, 0,8 Eur

Česnakinis, 0,8 Eur

Kornišoninis, 0,8 Eur

Karštai rūkytos šoninės spirgučiai, 0,8 Eur

Vyšnių džemas, 0,8 Eur

                       

  SALOTOS, GARNYRAS 

Morkų su česnakais salotos,  1 Eur

Šviežių kopūstų salotos, 1 Eur

Konservuoti agurkai, 1 Eur

Pomidorai, 1 Eur

Agurkai, 1 Eur

Bulvytės (fri/skiltelės), 1,5 Eur

Saldžių bulvių lazdelės, 2 Eur

Apkeptos bulvės, 1 Eur

Marinuoti svogūnai, 1 Eur