Restoranas „VASARIS” dienos pietų šiuo metu neorganizuoja
Dėl privačių renginių, banketų, išvažiuojamųjų renginių ar furšetų kreipkitės:
+370 603 24385, +370 648 36665, +370 671 31474
Bistro kavinė „VASARIS” dienos pietų meniu:
Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Molas” teiraukitės dėl staliukų grupėms +370 647 18666
Kavinė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 11:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666
Pusryčiams vietoje nuo 8:00 val. kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava
Gaminiai gaminami vietoje ir nuolat
PATIEKALAI (kavinukė)
Dienos sriuba (klausti pardavėjos), 2 Eur
Tikrasis naminis vištienos sultinys, 3,5 Eur
Lietiniai blyneliai su varške, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su mėsa, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su fermentiniu sūriu, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su dešrele ir sūriu, 1,5 Eur
Panevėžietiški blyneliai, 1,5 Eur
Kepti varškėčiai, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su mėsos įdaru, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su daržovių įdarų, 1,5 Eur
Cepelinai su mėsa, 2 Eur
Bulviniai blynai (2 vnt po 100g), 2 Eur
Kėdainių blynai, 2 Eur
Bulviniai blynai su varškės įdaru, 2 Eur
Švilpikai, 3 Eur
Bulvių plokštainis, 3 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su mėsa, 4 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su varške ir špinatais, 4 Eur
Varškės, morkų apkepas, 4 Eur
Grikių apkepas su sūriu ir morkomis, 4 Eur
Traški vištiena, 4 Eur
ALUDĖS kepsniai (bulvių tešla, įdaryta smulkinta mėsa ir prieskoninėmis žolelėmis), 4 Eur
Čeburekai su mėsa, 2,20 Eur
Čeburekai su grybais, 2,20 Eur
Čeburekai su daržovėmis, 2,20 Eur
Čeburekai su dešrele ir sūriu, 2,20 Eur
PADAŽAI (prie patiekalų)
Grietinė, 0,8 Eur
Sviesto ir grietinės, 0,8 Eur
Pomidorų padažas, 0,8 Eur
Česnakinis, 0,8 Eur
Kornišoninis, 0,8 Eur
Karštai rūkytos šoninės spirgučiai, 0,8 Eur
Vyšnių džemas, 0,8 Eur
SALOTOS, GARNYRAS
Morkų su česnakais salotos, 1 Eur
Šviežių kopūstų salotos, 1 Eur
Konservuoti agurkai, 1 Eur
Pomidorai, 1 Eur
Agurkai, 1 Eur
Bulvytės (fri/skiltelės), 1,5 Eur
Saldžių bulvių lazdelės, 2 Eur
Apkeptos bulvės, 1 Eur
Marinuoti svogūnai, 1 Eur