Sveiki, kuo galime padėti?

Dienos pietūs ir subalansuotas meniu

Dienos pietūs ir subalansuotas meniu

NAUJAS DIENOS PIETŲ MENIU

9k=

Restoranas „VASARIS“

(Aukštaičių g. 88, Panevėžys, teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 603 24385, +370 684 69369, +370 671 31474)
Restorane dienos pietūs 11:00 – 14:00, sriuba – 2 Eur, karštasis patiekalas – 7 Eur

 

 

PIRMADIENIS

Šviežių daržovių sriuba su žirneliais

Kepta vištienos krūtinėlė su gruzdintomis saldžiomis bulvėmis bei šviežiomis daržovių salotomis 

ANTRADIENIS

Agurkinė sriuba

Jautienos befstrogenas su bulvių piurė bei marinuotais agurkėliais

TREČIADIENIS

Žirnių sriuba su pievagrybiais

Baklažanas įdarytas jautienos-pupelių padažu su šviežių lapelių salotomis

KETVIRTADIENIS

Burokėlių siurba

Keptas kiaulienos kepsnys su karštomis bulvių-šparaginių pupelių salotomis ir čimičiuri padažu

PENKTADIENIS

Kreminė daržovių sriuba

Kepta ledjūrio menkė su polenta, garuose ruoštais žiediniais kopūstais ir špinatų bei pesto padažu

KASDIEN

Šaltibarščiai su gruzdintomis bulvėmis, 3 Eur

Šaltibarščiai su gervuogėmis, juoduoju kumpiu ir putpelių kiaušiniais, 4 Eur

Cezario salotos su sūdyta lašiša, 6 Eur

Salotos su mangu ir kumpiu, 7 Eur

Silkė su gruzdintomis daržovių juostelėmis, virtu kiaušiniuir jogurto padažu, 5 Eur

Cepelinai su spirgučių ir grietinės padažu, 6 Eur

Lazanija (žemoje temperatūroje ir bronzinėse formose džiovinti lakštai, naudojant filtruotą Vezuvijaus vandenį, Sicilijos regionas)

su varške, 6 Eur

Itališki (žemoje temperatūroje ir bronzinėse formose džiovinti, SIcilijos regionas) su žaliuoju baziliku, brokoliais, kietuoju sūriu ir kepta lašiša, 6 Eur

Lietiniai blyneliai su bananų įdaru, patiekiami su toffee karamele, plakta grietinėle, 5 Eur

Lietiniai blyneliai su varškės įdaru, sviesto ir grietinės padažu, 5 Eur

 

 

9k=

SUBALANSUOTAS MENIU SAVAITEI

Galima užsakyti dienai, savaitei. Tel. +370 603 24385, +370 671 31474, el.p. pasiulymai@vasaris.lt
Subalansuotos mitybos meniu sukurtas bendradarbiaujant su mitybos specialistu, mokslų daktaru. Šį meniu jau išbandė Panevėžio miesto reprezentacinės sportininkų komandos: krepšinio klubas „Lietkabelis“ bei futbolo klubas „Panevėžys“

7 dienos, 100 Eur

     1 diena (pusryčiai, pietūs, vakarienė, 2 užkandžiai), 15 Eur

Pusryčiai + pietūs, 9 Eur

Pusryčiai + vakarienė, 6 Eur

Pietūs  + vakarienė, 9 Eur

Užkandžiai, 1,5 Eur

 

PIRMADIENIS

Pusryčiai: mirkytų grikių košė su garuose virtais brokoliais ir moliūgų sėklomis

Užkandis: apelsinas

Pietūs: ant grotelių kepta vištiena su garuose ruoštomis daržovėmis (cukinija, morkos, špinatų lapeliai)

Užkandis: sumuštinis su avokadu ir lašiša (pilno grūdo naminis ragaišis, salotos, avokadas, sūdyta lašiša)

Vakarienė: graikiškos salotos su feta sūriu (salotos, pomidorai, agurkai, paprika, alyvuogės, ropiniai raudonieji sovgūnai, feta sūris, alyvuogių aliejus, citrinų sultys)

ANTRADIENIS

Pusryčiai: miežinių kruopų maltinukai su žaliuoju sviestu (miežinės kruopos, porai, morkos, sviestas, petražolės, krapai)

Užkandis: obuolys

Pietūs: lašišos kepsnys su kietųjų grūdų makaronais, šviežiomis salotomis su vyšniniais pomidorais

Užkandis: mirkyti migdolų riešutai

Vakarienė: salotos su džiovintomis slyvomis ir avokadu (salotos, džiovintos slyvos, vyšniniai pomidorai, avokadas, parmezano sūris, alyvuogių aliejus, citrinų sultys)

TREČIADIENIS

Pusryčiai: omletas su mocarela sūriu ir keptais vyšniniais pomidorais

Užkandis: vaisių skiltelės (obuoliai, kivi vaisiu, apelsinas)

Pietūs: kalakutienos suktinukas su špinatais, keptomis saldžiomis bulvėmis ir šviežių lapelių salotomis

Užkandis: brandintų sėklų duonelė (gaminama vietoje) su burokėlių džemu

Vakarienė: trinta daržovių sriuba su keptais moliūgų kubeliais

KETVIRTADIENIS

Pusryčiai: pilno grūdo kvietinių miltų blyneliai su trintomis mėlynėmis

Užkandis: persimonas

Pietūs: kepta dorados filė su garuose ruoštomis daržovėmis (žiediniai kopūstai, šparaginės pupelės)

Užkandis: granola su graikišku jogurtu, tirntomis mėlynėmis ir šilauogėmis

Vakarienė: viti kiaušiniai su pesto padažu

PENKTADIENIS

Pusryčiai: kepti varškėčiai su graikiniu jogurtu

Užkandis: vynuogės

Pietūs: grikių apkepas su šviežiomis salotomis

Užkandis: silkės užkandis su burokėlių karpačio (silkės filė, burokėliai, gražgarstės, česnakas, moliūgų sėklos, medus, alyvuogių aliejus)

Vakarienė: vsalotos su džiovintais pomidorais (salotos, špinatai, džiovinti pomidorai, kaparėlių uogos, alyvuogių aliejus, citrinų sultys)

ŠEŠTADIENIS

Pusryčiai: avižinių kruopų košė su trintomis braškėmis

Užkandis: bananas

Pietūs: vištienos vėrinukas su špinatų ir brokolių salotomis, medaus ir garstyčių padažu (vištienos filė, vyšniniai pomidorai, cukinija, špinatai, agurkai, ropiniai raudonieji svogūnai)

Užkandis: mirkyti lazdynų riešutai

Vakarienė: keptų burokėlių ir bolivinių balandų salotos (kepti burokėliai, bolivinė balanda, pupelės, gražgarstės, moliūgų sėklos, kanapių sėklos, česnakas, balzaminis actas, alyvuogių aliejus)

SEKMADIENIS

Pusryčiai: lietiniai blyneliai su troškintų daržovių įdaru, sviesto ir žolelių užpilu, morkomis, cukinija, porais, saldžiąja paprika

Užkandis: kriaušė

Pietūs: avinžirnių maltinukai su keptais moliūgais

Užkandis: pilno grūdo duonelė su kietuoju sūriu ir vyšniniais pomidorais

Vakarienė: troškinti balandėliai su lašiša, trintų pomidorų salsa su rudaisiais ryžiais, špinatais, morkomis, pomidorais, bazilikais ir alyvuogių aliejumi