ČIA PATEIKIAMAS DIENOS PIETŲ MENIU:
Restoranas „Vasaris“, Aukštaičių g. 88, Panevėžyje
Kavinė „Vasaris“, Klaipėdos g. 143A, Panevėžys (PPC „Babilonas“)
Restoranas „VASARIS“ dienos pietų meniu:
(Aukštaičių g. 88, Panevėžys, teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 603 24385, +370 684 69369, +370 671 31474)
Restorane dienos pietūs 11:00 – 14:00, sriuba – 2 Eur, karštasis patiekalas – 7 Eur
PIRMADIENIS
Čili sriuba | Bulvių suktinis su džiovintų grybų padažu ir marinuotais kopūstais
ANTRADIENIS
Barščiai su pupelėmis | Kiaulienos troškinys su marinuotais svogūnais, ryžiais ir kepto moliūgo salotomis
TREČIADIENIS
Lęšių sriuba | Kepti vištienos kumpeliai su grikiais ir baklažanų bei paprikų salotomis
KETVIRTADIENIS
Trinta daržovių sriuba su pievagrybių pagardu | Šamo kepsnys su bulvių piurė ir karštomis burokėlių salotomis
PENKTADIENIS
Avinžirnių sriuba | Vištienos kepenėlės prancūziškai su fri bulvių skiltelėmis ir aštriomis burokėlių salotomis
KASDIEN
Šaltibarščiai su gervuogėmis, juoduoju kumpiu ir putpelių kiaušiniais, 4 Eur
Cezario salotos su sūdyta lašiša, 6 Eur
Silkė su karštomis keptomis bulvėmis, 5 Eur
Cepelinai su spirgučių ir grietinės padažu, 6 Eur
Bulviniai blynai su troškintų kopūstų įdaru ir spirgučių padažu, 6 Eur
Bulviniai blynai su varškės įdaru bei sviesto ir grietinės padažu, 6 Eur
Lazanija (žemoje temperatūroje bronzinėse formose džiovinti lakštai, naudojant filtruotą Vezuvijaus vandenį, Sicilijos regionas), 6 Eur
Morkų ir verškės apkepas su graikišku jogurtu ir klevų sirupu, 5 Eur
Grikių apkepas su džiovintų grybų padažu, 5 Eur
Lietiniai blyneliai su varškės įdaru ir sviesto bei grietinės padažu, 5 Eur
Lietiniai blyneliai su obuolių įdaru, toffee karamele, plakta grietinėle bei biskvitiniais trupiniais, 5 Eur
Kavinės „VASARIS“ dienos pietų meniu:
(Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Babilonas“ teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 647 18666)
Kavinė / firminė parduotuvė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 8:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666)
Pusryčiams vietoje kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava
Firminėje parduotuvėje gaminiai gaminami vietoje ir nuolat
PATIEKALAI (kavinukė)
Dienos sriuba (klausti pardavėjos), 2 Eur
TIkrasis naminis vištienos sultinys, 3,5 Eur
Lietiniai blyneliai su varške, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su mėsa, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su fermentiniu sūriu, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su dešrele ir sūriu, 1,5 Eur
Panevėžietiški blyneliai, 1,5 Eur
Kepti varškėčiai, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su mėsos įdaru, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su daržovių įdarų, 1,5 Eur
Cepelinai su mėsa, 2 Eur
Bulviniai blynai (2 vnt po 100g), 2 Eur
Kėdainių blynai, 2 Eur
Bulviniai blynai su varškės įdaru, 2 Eur
Švilpikai, 3 Eur
Bulvių plokštainis, 3 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su mėsa, 4 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su varške ir špinatais, 4 Eur
Varškės, morkų apkepas, 4 Eur
Grikių apkepas su sūriu ir morkomis, 4 Eur
Traški vištiena, 4 Eur
ALUDĖS kepsniai (bulvių tešla, įdaryta smulkinta mėsa ir prieskoninėmis žolelėmis), 4 Eur
Čeburekai su mėsa, 2,20 Eur
Čeburekai su grybais, 2,20 Eur
Čeburekai su daržovėmis, 2,20 Eur
Čeburekai su dešrele ir sūriu, 2,20 Eur
PADAŽAI (prie patiekalų)
Grietinė, 0,8 Eur
Sviesto ir grietinės, 0,8 Eur
Pomidorų padažas, 0,8 Eur
Česnakinis, 0,8 Eur
Kornišoninis, 0,8 Eur
K.r. šoninės spirgučiai, 0,8 Eur
Vyšnių džemas, 0,8 Eur
SALOTOS, GARNYRAS
Morkų su česnakais salotos, 1 Eur
Šviežių kopūstų salotos, 1 Eur
Konservuoti agurkai, 1 Eur
Pomidorai, 1 Eur
Agurkai, 1 Eur
Bulvytės (fri/skiltelės), 1,5 Eur
Saldžių bulvių lazdelės, 2 Eur
Apkeptos bulvės, 1 Eur
Marinuoti svogūnai, 1 Eur