Dienos pietūs

BLUE GASTRO logo galutinis e1720908015882

BLUE GASTRO (Respublikos g. 40, Panevėžys. STASYS MUSEUM kavinė. Tel. 0646 40362) 

DIENOS PIETŪS (II – V nuo 11:00 iki 15:00)

 

Antradienis

Trinta pomidorų sriuba 2,50 € / porc.

Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.

Vištienos filė apkepta parmezano sūriu su virtais ryžiais ir šviežiomis salotomis 6,50 € / porc.

Grikių apkepas su grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.

 

Trečiadienis

Čili sriuba 2,50 € / porc.

Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.

Kiaulienos guliašas su bulvių koše ir ridikų bei agurkų salotomis 6,50 € / porc.

Žemaičių blynai su daržovių įdaru ir grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.

 

Ketvirtadienis

Trinta daržovių sriuba 2,50 € / porc.

Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.

Kiaulienos sprandinės kepsnys „Šmotėsis“ su virtomis apkeptomis bulvėmis,

šviežių daržovių salotomis ir BBQ padažu 6,50 € / porc.

Daržovių apkepas su grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.

 

Penktadienis

Burokėlių sriuba 2,50 € / porc.

Cezario salotos su vištiena 6,00 € / porc.

Traškus vištienos kepsnys su ryžiais, šviežių daržovių salotomis ir baltu česnakiniu padažu 6,50 € / porc.

Lazanija su varške ir špinatais bei grietine (vegetariška) 5,50 € / porc.

 

Respublikos g. 40, Panevėžys, (STASYS MUSEUM  kavinė) teiraukitės dėl staliukų grupėms +370 646 40362
      Kavinė dirba II-IV: 11:00 – 22:00, V-VI 11:00 – 24:00, VII 11:00 – 19:00.
Dienos pietūs itiekiami II – V 11:00 – 15:00, galima užsakyti iš anksto: +370 646 40362
Šeštadienį ir sekmadienį – vėlyvieji pusryčiai. Patiekalai gaminami vietoje ir nuolat, galima pateikti išankstinius užsakymus banketams, iškyloms. Dėl erdvės (kavinės vidaus erdvės, I-ojo aukšto lauko terasos, V-ojo aukšto lauko terasos teirautis bluegastro@vasaris.lt 0646 40362)

____________

2019 09 VASARIS logo baltas fonas oranz

KEPYKLA „ANT RATŲ” – MENIU DIENAI

Ar žinojote, kad pristatome „Vasaris” parduotuvės kulinarų kepyklėlės DIENOS PIETUS gamyklų, fabrikų, didelių kolektyvų darbuotojams?  Užsakymai ir informacija – tel. 0648 36665 (būtina prieš tai susiderinti tiekimo laiką, numatomus porcijų kiekius ir kitas sąlygas):

Karštieji patiekalai
1. Sriuba (pirmadieniais) – kopūstų su mėsos kukulaičiais, 1,80 € / 0,9 €
Sriuba (antradieniais) – su Pekino kopūstais
sriuba (trečiadieniais) – su pievagrybiais ir žirniais
Sriuba (ketvirt.) – burokėlių su mèsos kukulaičiais
Sriuba (penktad.) – agurkinė
2. Lietuviškas karbonadas su bulvių koše ir daržovėmis, 4,50 €
3. Gruzdinta vištiena (juostelės) su ryžiais, 3,50 € / porc. | 2,00 € ½ porc.
4. Varškės apkepas su grietine, 3,50 € / porc.
5. Aludės kepsnys (bulvinė tešla, kiaulienos įdaras), 2,30 € / vnt.
6. Didžkukuliai su mėsos įdaru, grietine, 3,50 € | 2,00 € ½ porc.
7. Vištiena kinietiškai (švelnus, neaštrus troškinys), 3,00 € | 1,50 € ½ porc.
8. Kepti varškėčiai su grietine, 3,00 € / porc.
Prie karštųjų (papildomai):
1. Burokėlių salotos, 1,00 € / porc.
2. Šv. agurkų ir kaliaropių salotos, 1,00 € / porc.
3. Žiedinio kopūsto salotos, 1,00 € / porc.
4. Šv. kopūstų ir morkų, 1,00 € / porc.
Karštieji (sotieji) užkandžiai:
1. Čeburekai su kiauliena, 2,30 € / vnt.
2. Čeburekai su kiauliena, mini, 1,20 € / vnt.
3. Čeburekai su daržovėmis, 2,30 € / vnt.
4. Čeburekai su dešrele ir sūriu, 2,30 € / vnt.
Saldieji:
1. Bandelė „Žievelė, 0,70 € / vnt.
2. Bandelė su kriaušių įdaru, 0,80 € / vnt.
3. Rankų darbo sausainiai KAIMIŠKI (100 g / 1,50 €)
4. Rankų darbo sausainiai SPANGUOLYTĖ (100 g / 1,50 €)
5. Varškės spurgos, 0,80 € / vnt.
6. Bandelė su varške, 0,80 € / vnt.
Gaivieji:
1. Sultys su minkštimu, obuolių – mangų, 250 ml, stiklo but., 1,70 €
2. Sultys su minkštimu, 250 ml, stiklo but., 1,70 €
– visi užsakymai pateikiami tel. 0648 36665 (sms žinute arba skambučiu)
– visi patiekalai bus pateikti vienkartinėse pakuotėse tik pagal užsakytą kiekį,

____________________

9k=

Bistro kavinė „VASARIS” (PPC MOLAS) dienos pietų meniu

BALANDŽIO MĖNESIO PASIŪLYMAS: valgant karštąjį patiekalą, sriuba – tik 1 Eur

PIRMADIENIS

Mėsos ir burokėlių sriuba, 2,30 € / porc.

Kiaulienos guliašas su  bulvių koše bei šviežių daržovių salotomis, 6,00 € / porc.

Kepti varškėčiai su sviesto ir grietinės padažu, 4,50 € / porc.

 

ANTRADIENIS        

Agurkinė sriuba, 2,30 € / porc.

Virtas kiaulienos liežuvis su virtomis apkeptomis bulvėmis, baltu padažu bei morkų

su česnakais salotomis, 6,00 € / porc.

Bulviniai rageliai su mėsa bei sviesto ir grietinės padažu, 4,50 € / porc.

TREČIADIENIS

Bulvių ir pupelių sriuba, 2,30 € / porc

Vištienos pukūčiai su bulvytėmis fri bei šviežių daržovių salotomis su sviesto ir žolelių

 užpilu, 6,00 € / porc.

Lietiniai blyneliai su obuoliais  bei desertiniu jogurto padažu, 4,50 € / porc.

 

KETVIRTADIENIS

Žirnių su daržovėmis sriuba, 2,30 € / porc.

Cepelinai – tinginukai su šviežių daržovių salotomis bei baltuoju padažu, 6,00 € / porc.

Makaronai su mėsos ir sūrio padažu, 4,50 € / porc.

 

PENKTADIENIS

Čili sriuba su kiauliena, 2,30 € / porc.

Maltas vištienos kepsnys su bulvių kroketais bei gaiviomis špinatų salotomis

 su sviesto ir žolelių užpilu, 6,00 € / porc.

Bulvių – varškės kukuliai su grietinės ir sviesto padažu, 4,50 € / porc.

 

Papildomai (kiekvieną darbo dieną):

Šaltibarščiai su virtomis apkeptomis bulvėmis, 4,30 € / porc.

      Cezario salotos su lašiša, 6,00 € / porc.

 

 

Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Molas” teiraukitės dėl staliukų grupėms +370 647 18666
      Kavinė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 11:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666
Pusryčiams vietoje nuo 8:00 val. kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava
Gaminiai gaminami vietoje ir nuolat

 _________________

 

2023 VASARIS logo baltas juodas RESTORANAS konf

Restorane „VASARIS” dienos pietūs organizuojami tik su išankstiniu užsakymu, taip pat pristatomi į įmones, pasirinktas vietas

Dėl dienos pietų (išankstinių užsakymų), dienos pietų pristatymo grupei, į įmonę, pasirinktą vietą,
privačių renginių, banketų, išvažiuojamųjų renginių ar furšetų kreipkitės:
+370 603 24385, +370 648 36665, +370 671 31474

Restorane taip pat tiekiami patiekalai, gaminti pagal istorinius receptus.

Klasikinis ir istorinis meniu – čia!

 

_________________