ČIA PATEIKIAMAS DIENOS PIETŲ MENIU:
Restoranas „Vasaris“, Aukštaičių g. 88, Panevėžyje
Kavinė „Vasaris“, Klaipėdos g. 143A, Panevėžys (PPC „Babilonas“) – žemiau
Restoranas „VASARIS“ dienos pietų meniu:
(Aukštaičių g. 88, Panevėžys, teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 603 24385, +370 648 36665, +370 684 69369, +370 671 31474)
Restorane dienos pietūs 11:00 – 14:00, sriuba – 2 Eur, karštasis patiekalas – 7 Eur
PIRMADIENIS
Bulvių ir pupelių sriuba | Kiaulienos nugarinės kepsnys, apkeptas pievagrybiais, apkeptos bulvės ir šviežių kopūstų salotos
ANTRADIENIS
Kukurūzų sriuba | Kiaulienos plovas su ridikėlių ir agurkų salotomis
TREČIADIENIS
Rytietiška ryžių sriuba | Traškus vištienos kepsnys, bulvių piurė, šviežių daržovių salotos ir baltasis česnakinis padažas
KETVIRTADIENIS
Burokėlių sriuba | Jūros lydekos kepsnys su lęšiais, marinuotais burokėliais ir lenkišku padažu
PENKTADIENIS
Sriuba su Pekino kopūstais | Vištienos šašlykas, ryžiai, morkų ir kaliaropių salotos, marinuoti svogūnai, pomidorų padažas
KASDIEN
Salotos su tunu ir mocarela sūriu, 6 Eur
Silkė su karštomis bulvėmis, marinuotais svogūnais, pomidorais ir grietine, 5 Eur
Cepelinai su spirgučių ir grietinės padažu, 6 Eur
Bulviniai blynai su mėsos įdaru bei sviesto ir grietinės padažu, 6 Eur
Lazanija su varške ir špinatais bei sviesto ir grietinės padažu, 6 eur
Itališki makaronai su brokoliais, kietuoju sūriu, keptais lašišos gabalėliais, bazilikų padažu, 6 eur
Miežiniai maltiniai su garuose ruoštomis daržovėmis, 7 Eur
Morkų ir varškės apkepas su graikišku jogurtu ir trintų mangų tyre, 5 Eur
Lietiniai blyneliai su obuolių įdaru, graikiško jogurto ir mangų padažu, 5 Eur
Šaltibarščiai su bulvėmis fri, 3 Eur
Žiedinio kopūsto didkepsnis su pupelių piurė ir čimičiuri padažu, 7 Eur
Kavinės „VASARIS“ dienos pietų meniu:
(Klaipėdos g. 143A, Panevėžys, PPC „Babilonas“ teiraukitės dėl staliukų grupėms tel. +370 647 18666)
Kavinė dirba I-VI: 8:00 – 20:00, VII 9:00 – 20:00.
Dienos pietūs ir karštieji patiekalai gaminami I – V 8:00 – 16:00, galima užsakyti iš anksto tel. +370 647 18666)
Pusryčiams vietoje nuo 8:00 val. kepamos varškės spurgos, bandelės, sviestiniai sausainiai bei ruošiama kvapni kava
Gaminiai gaminami vietoje ir nuolat
PATIEKALAI (kavinukė)
Dienos sriuba (klausti pardavėjos), 2 Eur
Tikrasis naminis vištienos sultinys, 3,5 Eur
Lietiniai blyneliai su varške, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su mėsa, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su fermentiniu sūriu, 1,5 Eur
Lietiniai blynai su dešrele ir sūriu, 1,5 Eur
Panevėžietiški blyneliai, 1,5 Eur
Kepti varškėčiai, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su mėsos įdaru, 1,5 Eur
Kepti žemaičių blynai su daržovių įdarų, 1,5 Eur
Cepelinai su mėsa, 2 Eur
Bulviniai blynai (2 vnt po 100g), 2 Eur
Kėdainių blynai, 2 Eur
Bulviniai blynai su varškės įdaru, 2 Eur
Švilpikai, 3 Eur
Bulvių plokštainis, 3 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su mėsa, 4 Eur
Lazanija (lakštai – su filtruotu Vezuvijaus šaltinio vandeniu. Tiekiami tiesiai iš Italijos pietų regiono gamintojo) su varške ir špinatais, 4 Eur
Varškės, morkų apkepas, 4 Eur
Grikių apkepas su sūriu ir morkomis, 4 Eur
Traški vištiena, 4 Eur
ALUDĖS kepsniai (bulvių tešla, įdaryta smulkinta mėsa ir prieskoninėmis žolelėmis), 4 Eur
Čeburekai su mėsa, 2,20 Eur
Čeburekai su grybais, 2,20 Eur
Čeburekai su daržovėmis, 2,20 Eur
Čeburekai su dešrele ir sūriu, 2,20 Eur
PADAŽAI (prie patiekalų)
Grietinė, 0,8 Eur
Sviesto ir grietinės, 0,8 Eur
Pomidorų padažas, 0,8 Eur
Česnakinis, 0,8 Eur
Kornišoninis, 0,8 Eur
Karštai rūkytos šoninės spirgučiai, 0,8 Eur
Vyšnių džemas, 0,8 Eur
SALOTOS, GARNYRAS
Morkų su česnakais salotos, 1 Eur
Šviežių kopūstų salotos, 1 Eur
Konservuoti agurkai, 1 Eur
Pomidorai, 1 Eur
Agurkai, 1 Eur
Bulvytės (fri/skiltelės), 1,5 Eur
Saldžių bulvių lazdelės, 2 Eur
Apkeptos bulvės, 1 Eur
Marinuoti svogūnai, 1 Eur